Support

Hjælpen er lige ved hånden.

Sådan bruger du Kontakt / CRM modulet

CRM modulet giver dig mulighed for, at have en dokumenteret 2-vejs kommunikation med din kunde, som foregår direkte i systemet.

CRM modulet tilgår du ved, at klikke på kuverten i den lille menu øverst til højre.

Som udgangspunkt er modulet ikke aktiveret på et projekt. Det skal du selv gøre ved, at klikke på "Giv kunden adgang til dette projekt nu".
Når du har gjort det, vil din kunde modtage en e-mail med informationer om, hvordan de logger ind. Hvis din kunde allerede bruger calcuas CRM i forbindelse med et andet projekt, så vil de blot få at vide, at de nu har adgang til endnu et projekt.

Skriv til din kunde

Når kunden har fået adgang, vil du kunne skrive beskeder i tekstfeltet samt vedhæfte filer. Din kunde vil kunne gøre det samme, og sende til dig.

Interne beskeder

Du har mulighed for, at sætte flueben i "Intern besked - ikke synlig for kunden". Denne funktion kan du bruge til, at lave notater internt, men som din kunde ikke kan se.