Support

Hjælpen er lige ved hånden.

Tilføj en afsnitslinje

Du kan tilføje en afsnitslinje på flere måder:

1. Manuelt:

• Klik på "Tilføj linje manuelt" når du står inde på afsnittet.
  • Udfyld de relevante felter og klik "Tilføj linje".

2. Fra Molio Prisdata:
Denne måde kræver, at du har et abonnement hos Molio og har sat integrationen op. Se vejledningen under "Indstillinger" sektionen.

• Hold musen over "Tilføj linje fra Molio Prisdata" for at vælge en prisbog.
  • Klik på prisbogen du vil tilføje fra.
  • Du kan nu søge efter det du ønsker at tilføje, og tilføje det direkte, eller navigere via kategorierne som er i venstre side.
    • Elementerne som du kan tilføje fra prisbogen vil komme til syne i højreside. Klik på den du vil tilføje.