Support

Hjælpen er lige ved hånden.

Opret en faggruppe

OBS: Inden du opretter en faggruppe under Entreprisen, så skal du have oprettet dine underleverandører.

• Vælg en kategori til din faggruppe.
    Når du har valgt en kategori, så vil der komme flere valgmuligheder til syne.
  • Vælg en underkategori.
    Bemærk: du vil nemt kunne se, hvilke faggrupper du allerede har tilføjet ved, at der er en “*”-markering til venstre i navnet. Du kan ikke tilføje samme faggruppe flere gange på samme projekt.
  • Hvis du valgte Entreprisen som kategori, vil du skulle vælge, om din faggruppe baserer sig på “Indhentet tilbud”, “Sæt i udbud” eller “Brug egen kalkulation”.
    Du kan læse mere om de tre faggruppe-typer nedenfor.
  • Har du valgt Entreprisen som kategori, så skal du vælge en underleverandør.
  • Klik på “Opret faggruppe” og din faggruppe vil være synlig i bygstyringen.

Særligt for "Indhentet tilbud":

Når du vælger “Indhentet tilbud”, så arbejder faggruppen med én samlet pris. Du vil kunne ændre beløbet når du har lyst, ved at redigere faggruppen.
Faggruppen har ikke materialer eller kalkulationer, men du kan stadig oprette afsnit, som kan bruges i planlægningen.

Særligt for "Sæt i udbud":

Når du opretter en faggruppe som skal sættes i udbud, så skal du efterfølgende ind og oprette udbudsmaterialet og udsende det til leverandørerne.