Support

Hjælpen er lige ved hånden.

Opret en medarbejder

En medarbejder er en bruger, som har adgang til systemet i én eller anden grad.

Grundlæggende er der tre niveauer af adgang:

Administrator
En bruger som har fuld adgang til alt i systemet for jeres virksomhed.

Projektleder
En bruger som kan arbejde med tildelte projekter samt oprette egne projekter.

Medarbejder
En bruger som kan tidsregistrere. Medarbejderen kan tildeles læseadgang til udvalgte projekter.

For at oprette en medarbejder skal du:

• Gå ind i Medarbejdere (sikkerhedshjelm-ikonet i den lille menu øverst til højre)
  • Klik "Opret ny medarbejder".
  • Udfyld stamdata for medarbejderen.
  • Vælge administrator, projektleder eller helt undlade en rettighed.
  • Klik "Opret medarbejder.

Medarbejderen vil umiddelbart efter modtage en e-mail med logind oplysninger.